چهارمین آئین دانشآموختگی دانشجویان علوم پزشکی بهشتی برگزار شد
به گزارش ایسنا، دکتر محمد آقاجانی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این مراسم ضمن تبریک به دانش آموختگان دانشکده های مختلف دانشگاه، با بیان اینکه امسال در آستانه ورود به دهه هفتم عمر دانشگاه شهید بهشتی قرار داریم، اظهار کرد: دانشگاه شهید بهشتی طی ۶ دهه فعالیت، افتخارات و دستاوردهای بزرگی در عرصه های مختلف ملی و بین المللی کسب کرده و حدود ۷۰ هزار دانشجو در رشته ها و مقاطع مختلف علوم پزشکی تربیت کرده است.
وی ادامه داد: ۱۵ هزار نفر از این ۷۰ هزار دانش آموخته در دوره های پزشکی عمومی، داروسازی و دندانپزشکی و ۱۰ هزار نفر از مقاطع تخصصی و فوق تخصصی فارغ التحصیل شده اند.
آقاجانی با اشاره به آمار وزارت بهداشت در این رابطه، عنوان کرد: با نگاهی به آمار وزارت بهداشت متوجه می شویم که حدود یک سوم متخصصین و فوق تخصص های فعال در حوزه وزارت بهداشت از دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند.
وی با بیان اینکه ردپای حضور موثر دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سراسر کشور قابل مشاهده است، گفت: بسیاری از دانشگاه های جدید علوم پزشکی، دانشکده ها، رشته ها، دپارتمان ها، ببیمارستانها و بخش های مختلف در سراسر کشور توسط دانش آموختگان این دانشگاه تاسیس و بنیان نهاده شده است. همچنین تاثیر دانشگاه شهید بهشتی در سراسر کشور هم در نظام سلامت و هم در حوزه آموزش و پژوهش نقش بسیار برجسته و فراگیری بوده است.
وی با اشاره به سیر دانشگاه ها از نسل اول تا نسل چهارم، تصریح کرد: دانشگاه های نسل اول تنها برای تربیت دانشجو و ارایه مدرک، دانشگاه های نسل دوم با هدف پژوهش و تولیدات علمی و دانشگاه های نسل سوم در راستای کارآفرینی و تولید محصول فعالیت کرده و دانشگاه های نسل چهارم با ایجاد رفاه اجتماعی گره خورده اند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به عملکرد این دانشگاه در حوزه فعالیت دانشگاه های نسل اول و دوم، تصریح کرد: در حوزه دانشگاه های نسل سوم نیز با ایجاد مراکز رشد متعدد، تولیدات موثر برای ارایه خدمت در نظام سلامت و تولید محصولات دانش بنیان در حوزه های مختلف علوم پزشکی، نقش موثری در رشد تولیدات علمی و خودکفایی ملی ایفا می کنیم.
وی با اشاره به ارتقای جایگاه دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی، اظهار کرد: دستاوردهای بزرگ چهار دهه اخیر در حوزه پزشکی منجر به خودکفایی غرورآفرین کشور شده است. به گونه ای که در گذشته برای درمان های بسیار جزیی مجبور به اعزام بیماران به خارج از کشور بودیم، در حالیکه امروز جامعه پزشکی ما افتخار دارند که پیشرفته ترین خدمات سلامت و پزشکی را در مرز دانش ارایه می کنند و دیگر بیماری برای درمان مجبور به خروج از کشور نیست.
آقاجانی در خاتمه با آرزوی موفقیت برای دانش آموختگان مطرح کرد: امروز شما با کسب مدرک فارغ التحصیلی وارد دوره جدیدی از زندگی خود می شوید، دوره ای که از دانش، مهارت و اخلاق حرفه ای کسب شده باید در جهت تسکین آلام بیماران و رشد و پیشرفت علمی در حوزه های مختلف علوم پزشکی و افتخار آفرینی در این زمینه استفاده کنید.
همچنین دکتر محمود خدادوست معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقارن این رویداد با بزرگداشت حکیم ابوعلی سینا را مبارک دانست و گفت: برگزاری مراسمی با شرایط شایسته و به هدف حفظ کرامت دانش آموختگان و همچنین آیینی در خور شأن دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای ما و هیات رییسه دانشگاه بسیار مهم بود.
وی متذکر شد: با توجه به شرایط اقتصادی جامعه شرط دانشگاه برای برگزاری مراسم، جذب حمایت مالی از منابع خارج از دانشگاه بود.
خدادوست در خاتمه جملاتی از بزرگان حوزه سلامت همچون حکیم جرجانی و ابن سینا در باب طبابت صحیح و اخلاق حسنه طبیب مطرح کرد.
به گزارش ایسنا، چهارمین جشن دانش آموختگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اجرای مراسم تحلیف توسط دکتر محمدرضا زالی، استاد پیشکسوت دانشگاه و رییس مرکز تحقیقات گوارش و همچنین تقدیر از گروه های مختلف دانش آموختگان از دانشکده های مختلف پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، تغذیه، توانبخشی و سایر دانشکده ها برگزار شد.
انتهای پیام
نظر شما :