رئیس جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی: خبرنگاران، صدای آگاهی و روایتگر حقیقت‌اند

۱۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۷ کد : ۱۰۳۹۱۱ پر بازدیدترین اخبار ریاست واحد
دکتر هاشم ورزی با صدور پیامی، ضمن گرامیداشت روز خبرنگار و یاد و خاطره شهدای عرصه خبر و اطلاع‌رسانی، از تلاش‌های ارزشمند خبرنگاران و اصحاب رسانه در مسیر آگاهی‌بخشی و انعکاس رویدادها و دستاوردهای علمی و پژوهشی کشور قدردانی کرد.
رئیس جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی: خبرنگاران، صدای آگاهی و روایتگر حقیقت‌اند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی، سیدابراهیم هاشم‌ورزی، رئیس جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با صدور پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت. در متن پیام رئیس واحد آمده است:


به نام خدا

خبرنگاران، روایتگران حقیقت و طلایه‌داران آگاهی جامعه‌اند.


"روز خبرنگار" فرصتی ارزشمند برای پاسداشت تلاش‌های مسئولانه و خالصانه اصحاب رسانه در مسیر آگاهی‌بخشی، حقیقت‌جویی و ارتقای سرمایه اجتماعی است.

خبرنگاران با حضور مسئولانه در عرصه اطلاع‌رسانی، نقش مهمی در انعکاس رویدادها، دستاوردها و ظرفیت‌های علمی و پژوهشی کشور ایفا می‌کنند و بی‌تردید در حوزه سلامت و علوم پزشکی، این رسالت اهمیتی دوچندان دارد؛ چراکه اطلاع‌رسانی دقیق، شفاف و به‌موقع می‌تواند در افزایش آگاهی عمومی و ارتقای سلامت جامعه مؤثر باشد.

جهاددانشگاهی نیز همواره بر اهمیت ارتباط مؤثر با رسانه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت ارزشمند خبرنگاران برای انعکاس دستاوردهای علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی تأکید داشته است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه خبر و اطلاع‌رسانی، فرارسیدن روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران، اصحاب رسانه و فعالان عرصه آگاهی‌بخشی، به‌ویژه خبرنگاران و رسانه‌های حوزه سلامت و علم، صمیمانه تبریک عرض می‌کنم و از تلاش‌های ارزشمند آنان سپاسگزارم.

از درگاه خداوند متعال، برای تمامی اصحاب رسانه، سلامتی، سربلندی و توفیق روزافزون در انجام رسالت خطیر اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی را مسئلت دارم.


17 مردادماه 1405

سید ابراهیم هاشم‌ورزی

رئیس جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی

text to speech icon

نظر شما :