به مناسبت بیستم آبان ماه

پیام تبریک سیدابراهیم هاشم‌ورزی برای بیست و دومین سالگرد افتتاح خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)

۲۰ آبان ۱۴۰۴ | ۱۵:۰۴ کد : ۹۱۵۲۱ تاپ خبر فرهنگی و اجتماعی اخبار دانشگاه
پیام تبریک سیدابراهیم هاشم‌ورزی برای بیست و دومین سالگرد افتتاح خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)

سرپرست جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی سال‌روز افتتاح خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) را به جلیل بیت مشعلی، سرپرست سازمان قرآنی دانشگاهیان و خبرگزاری ایکنا، جهادگران عزیز شاغل در این خبرگزاری  و جامعه قرآنی کشور تبریک گفت.

در متن این پیام تبریک آمده‌است:

کتابٌ أَنْزَلْناهُ إِلَیک مُبارَک لِیدَّبَّرُوا آیاتِهِ وَ لِیتَذَکرَ أُولُوا الْأَلْبابِ (ص،29)

22 سال پیش در چنین روزی به همت جهاددانشگاهی نخستین و تنها خبرگزاری قرآنی جهان به نام «ایکنا» تأسیس شد. رسالت و اهمیت این خبرگزاری اسباب قوت قلب را برای قاریان و علاقه‌مندان به قرآن و علوم قرآنی را در این سال‌ها فراهم آورده و حضور آن با 21 زبان در سراسر جهان این افتخار را برای ایرانیان خاصه جهاددانشگاهی و جهادگران فراهم می‌کند که در نشر علوم قرآنی و اشاعه‌ی فرهنگ قرآنی با افتخار مهم‌ترین پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی را از آن خود بدانند.

جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی با افتخار هم‌چون گذشته با تمام توش و توان در مسیر اشاعه‌ی فرهنگ‌ قرآنی بازوی آن رسانه میان دانشگاهیان علوم پزشکی خواهد بود.

text to speech icon

کلیدواژه‌ها: معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی ایکنا


( ۱ )

نظر شما :