پیام سرپرست جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی به مناسبت روز دانشجو منتشر شد

هم‌زمان با فرارسیدن ۱۶ آذر، روز دانشجو، سرپرست جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی بر نقش تعیین‌کننده دانشجویان در شکل‌گیری جریان‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جایگاه تاریخی جهاد دانشگاهی به‌عنوان نهادی برخاسته از بدنه دانشجو تأکید کرد.
پیام سرپرست جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی به مناسبت روز دانشجو منتشر شد

به گزارش روابط‌عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، سید ابراهیم هاشم‌ورزی، در پیامی فرارسیدن ۱۶ آذر ماه روز دانشجو را تبریک گفت.

در پیام سرپرست جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی آمده است:

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم

شانزدهم آذر، روز دانشجو، یادآور نقش تعیین‌کننده نسل جوان در شکل‌گیری جریان‌های فرهنگی، اجتماعی و هویتی کشور است؛ روزی که بار دیگر بر جایگاه دانشگاه به‌عنوان کانون اصیل اندیشه‌ورزی، گفت‌وگو و کنشگری آگاهانه تأکید می‌کند.

هویت دانشجویی جهاد دانشگاهی نیز از همین بستر برخاسته است. این نهاد در سال‌های آغازین پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در متن تحولاتی که به «انقلاب فرهنگی» انجامید شکل گرفت؛ زمانی که ضرورت داشت نقش دانشگاه در جامعه بازتعریف شود و نیروی دانشجو به‌عنوان موتور تحول علمی و فرهنگی سازمان یابد. جهاد دانشگاهی از همان ابتدا برآمده از بدنه دانشجویی بود؛ نهادی که قرار بود میان دانش، فرهنگ و عمل پیوند برقرار کند و ظرفیت جوانان دانشگاه را در خدمت توسعه کشور به کار گیرد.

امروز نیز جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، به‌ویژه از مسیر سازمان دانشجویان، خود را وفادار به همین ریشه‌ها می‌داند. رسالت ما تقویت زیست‌جهان فرهنگی دانشگاه و حمایت از توسعه «شهر دانشجو» است؛ شهری که در آن اندیشه‌ورزی، مسئولیت اجتماعی، فعالیت داوطلبانه، مشارکت فرهنگی و هویت‌مندی دانشجویان محور توسعه محسوب می‌شود.

دانشجو تنها جوینده دانش نیست؛ او حامل اندیشه، آفریننده فرهنگ و پیش‌برنده گفت‌وگوی دانشگاهی است. حیات فرهنگی دانشگاه زمانی پویا خواهد بود که دانشجو در مرکز تصمیم‌گیری، کنشگری و خلق ارزش قرار گیرد. جهاد دانشگاهی با تمام توان می‌کوشد بستری فراهم کند تا این نقش‌آفرینی فرهنگی به‌صورت ساختاریافته، اثرگذار و مستمر تحقق یابد.

در گرامیداشت روز دانشجو و ضمن پاسداشت یاد سه آذر اهورایی، شهیدان مصطفی بزرگ‌نیا، احمد قندچی و مهدی شریعت‌رضوی، بر این باور تأکید می‌کنم که آینده دانشگاه و جامعه بیش از هر زمان دیگری به طراوت فکری، هویت فرهنگی و مشارکت فعال شما وابسته است. امید دارم «شهر دانشجو» با همراهی و خلاقیت شما هر روز بالنده‌تر و الهام‌بخش‌تر شود.

سید ابراهیم هاشم‌ورزی

سرپرست جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی

16 آذر ماه 1404

text to speech icon

کلیدواژه‌ها: روز دانشجو 16 آذر


نظر شما :