باور غلط درباره حساسیت به پنیسیلین
متخصصان حوزه سلامت میگویند اکثریت مردم به اشتباه تصور میکنند که به داروی پنیسیلین حساسیت دارند.
ادامه مطلبمتخصصان حوزه سلامت میگویند اکثریت مردم به اشتباه تصور میکنند که به داروی پنیسیلین حساسیت دارند.
ادامه مطلبخواب رفتگی پاها میتواند نشانهای از کمبود ویتامین B۱۲ باشد.
ادامه مطلببه همت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی دوره ها و کارگاه های آموزشی توانمندسازی کارشناسان پرستاری، مامائی و پیراپزشکی برگزار می شود.
ادامه مطلبرییس انجمن درد ایران ضمن تشریح عوارض جبرانناپذیر مصرف خودسرانه مسکنها، دیگر تکنیکهای موثر در تسکین درد را تشریح کرد.
ادامه مطلبرییس مرکز تحقیقات ارتقا، ایمنی و پیشگیری از مصدومیتهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر ضرورت تقویت تعامل با محققین و مراکز علمی در راستای کاهش آمار سوانح در کشور، گفت: متاسفانه بسیاری از مدیران، سیاستگذاران و تصمیمگیرندگان خود را از توصیههای علمی منتج شده از مراکز علمی و تخصصی بینیاز میدانند تا جایی که سطح تعامل مراکز تصمیمگیر در حوزه سوانح ترافیکی با مراکز علمی و تحقیقاتی بسیار ضعیف و گاهی حتی نگران کننده است.
ادامه مطلبمدیرگروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به فواید تغذیه نوزاد با شیر مادر، گفت: تغذیه انحصاری با شیر مادر سالانه از مرگ یک میلیون شیرخوار پیشگیری میکند و عدم تغذیه با شیر مادر با درجه کمتر هوش ارتباط دارد که منجر به زیان اقتصادی در حدود ۳۰۲میلیارد دلار در سال میشود
ادامه مطلبثبت نام اولین کارگاه آموزشی "تفسیر گرافی قفسه سینه" ویژه دانشجویان سال آخر و کارشناسان پرستاری در جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد.
ادامه مطلبپروفسور هاشم رفیعیتبار پایهگذار علم نانو فناوری ایران و از بنیانگذاران رشته نانو علوم و فناوری محاسباتی در انگلستان و ژاپن که تحقیقات فراوانی در زمینههای فیزیک نظری ذرات بنیادی، بیوفیزیک، فیزیک ماده چگال نظری، نظریه مواد در مقیاسهای اتمی و مبانی مکانیک کوانتومی و حوزههای مختلف علوم و فناوری نانو داشته است، ضمن انتقاد از عدم بکارگیری مدلهای ریاضی در امور اقتصادی کشور، جایگزینی فرهنگ مدلسازی را با فرهنگ آزمون و خطا یک ضرورت میداند و در این باره میگوید: "بارها برای همکاری به مسؤولان اقتصادی پیشنهاداتی ارائه کردهایم، ولی استقبال نشده است".
ادامه مطلبیک فوق تخصص بیماریهای عفونی با تشریح راههای انتقال انواع هپاتیت، گفت: واکسیناسیون، اجتناب از رفتارهای پر خطر، عدم استفاده از سرنگ مشترک، روابط جنسی حفاظت شده و استریلیزاسیون در تزریقات برخی از مهمترین راههای پیشگیری از ابتلا به انواع هپاتیت است.
ادامه مطلبچدنی یا مسی؟ آلومینیومی یا رویی؟ تفلون یا استیل؟ کدام یک بیخطرتر است؟
ادامه مطلبمعاون آموزشی بیمارستان طالقانی تهران ضمن تشریح انواع بیماری هموفیلی و چگونگی تشخیص آن، در عین حال تاکید کرد: بیماری هموفیلی به عنوان یک بیماری مزمن در تمام دوران زندگی به کنترل، شناخت و دسترسی کامل به مراکز جامع درمانی و مهمتر از همه حمایت وزارت بهداشت نیاز دارد.
ادامه مطلبمسوول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای وصنایع غذایی کشور، نوشیدن میزان کافی آب در فصل تابستان را ضروری دانست.
ادامه مطلببه تازگی نتایج یک مطالعه نشان داده است که استفاده منظم از کرمهای ضد آفتاب خطر ابتلا به سرطان پوست را تا ۴۰ درصد در افراد جوان کاهش میدهد.
ادامه مطلبدستیار تخصصی رشته پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارایه گزارش جهانی سرطان در گردهمایی متخصصین حوزه سلامت عمومی با عنوان "تحولات جهانی حوزه سلامت عمومی"، گفت: ۵۰ درصد سرطانها با کنترل عوامل خطرناک قابل پیشگیری هستند.
ادامه مطلب