رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
فضاسازی منفی علیه جامعه پزشکی خیانت ملی به مردم و کشور است
به گزارش ایسنادفتر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه آموزش نقش و سهم پررنگی در دانشگاه ایفا میکند، ضمن تقدیر از دکتر امیر محسن ضیایی در پیشبرد اهداف آموزشی دانشگاه، دکتر محمدمهدی صدوقی را بهعنوان معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی معرفی کرد.
رئیس دانشگاه استمرار حرکت پرشتاب آموزشی دانشگاه را خواستار شد و در ادامه گفت: دکتر ضیایی در دوران تصدی بر معاونت آموزشی دانشگاه تجربیات گرانسنگ و کارنامه پرافتخاری از خود بهجای گذاشتند که یکی از مؤلفههای بیبدیل آن نگاه متفاوت و توجه کافی به حوزه آموزش عالی علوم پزشکی است.
وی یکی از مهمترین دستاوردهای ارزشمند دکتر ضیایی را در دوران تصدی معاونت آموزشی را تحول و اجرای بستههای آموزش علوم پزشکی دانست و استمرار پرشتابتر این برنامه را از سوی دکتر صدوقی خواستار شد.
دکتر زالی در ادامه دکتر صدوقی را فردی آشنا به حوزه آموزش دانشگاه معرفی کرد و گفت: دکتر صدوقی با کوله باری از تجربه و بهره بردن از ظرفیتهای آموزشی سکاندار این مسئولیت خطیر میشوند.
رئیس دانشگاه ویژگیهای ممتاز اخلاقی دکتر صدوقی را فروتنی،حسن خلق و نشاط زمینهساز تحولات در دانشگاه دانست و خاطرنشان کرد: ایشان با این ویژگیهای ممتاز اخلاقی، موتور محرکه و حرکت خودجوش دانشگاه را فعالتر میکنند.
وی با اشاره به ظرفیتهای بالای دانشگاه در حوزه آموزش، خاطرنشان کرد: استفاده از آرشیو افتخارات و تجارب ارزنده مسئولان و اساتید دانشگاه ضروری است و چنانچه از این ظرفیتها به شکل درستی بهرهبرداری نکنیم قطعاً در حوزههای آموزش و پژوهش دچار مشکل خواهیم شد.
رئیس دانشگاه تأکید کرد: باید سهم و اندازه واقعی آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در کشور و منطقه بهخوبی مشخص شود و چالشهایی که مانع پیشرفت در این حوزه میشود به شکلی عملیاتی اصلاح شود.
وی توجه کافی به موضوع اعتباربخشی آموزشی در دانشکدههای دانشگاه را ضروری دانست و گفت: دستیابی به این مهم نیازمند کار ملی و عزم جهادی است.
دکتر زالی ضمن انتقاد از هجمههای که به جامعه پزشکی در برخی رسانهها و فضاهای مجازی انجام میشود، گفت: جامعه خدوم پزشکی افسران خط مقدم سلامت، درمان و بهداشت مردم هستند، بنابراین فضاسازی منفی و غبارآلود و هرگونه تضعیف روحیه سلحشوری این قشر، خیانت ملی به مردم و کشور محسوب میشود.
رئیس دانشگاه با اشاره به شرایط آموزشی و پژوهشی در مواجهه با تحریمهای ظالمانه، اظهار کرد: با توجه به فضای سنگین رقابتی آموزش کشور با کشورهای منطقه باید از بازتاب هرگونه فضاسازی منفی برعلیه آموزش مترقی و متعالی کشور و دانشگاه پیشگیری کنیم.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که دکتر صدوقی در مأموریت محوله و این راه پرفرازو فرود موفق باشند و استفاده از تجارب ارزنده دکتر ضیایی همچنان استمرار داشته باشد.
آموزش دغدغه اصلی دانشگاه است
دکتر امیر محسن ضیایی نیز در این مراسم ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر صدوقی در مأموریت محوله، انتخاب وی را بهعنوان فردی باتجربه در حوزه آموزش، از سوی رییس دانشگاه انتخابی هوشمندانه توصیف کرد.
دکتر ضیایی ارتقای بهرهوری و مدیریت صحیح منابع و مصارف را یکی از مهمترین اقدامات دوران تصدی خود برشمرد و اظهار امیدواری کرد که این مسیر ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه آموزش دغدغه اصلی دانشگاه است ، گفت: اثرات فعالیتهای آموزشی پایدار و ماندگار ولی در درازمدت نمایان میشود.
دکتر ضیایی ارتقا کیفیت آموزش و پیشگیری از افت تحصیلی دانشجویان، برنامهریزی و اجرای فعالیتهای توسعهای در حوزه آموزش و ارتقا زیرساختهای آموزشی را ازجمله برنامهریزیهای اساسی در دوران تصدی خود دانست.
بهبود کیفیت آموزش همزمان با اجرای برنامه طرح تحول در آموزش، تشکیل مرکز رسیدگی به امور هیئتعلمی، تدوین نقشه جذب متمرکز، جذب اعضای هیئتعلمی، تدوین سند تمایز و مرجعیت علمی دانشگاه برای اولین بارو تدوین آییننامه اخلاق و رفتار حرفهای ازجمله مواردی بود که دکتر ضیایی بهعنوان برخی اقدامات دوران تصدی خود در معاونت آموزش به آن اشاره کرد.
ایجاد حس اعتماد، انگیزه خدمت را تقویت میکند
دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه نیز در این مراسم ضمن قدردانی از حسن اعتماد رئیس دانشگاه در واگذاری این مسئولیت از دکتر ضیایی بهپاس خدمات ارزندهای که طی دو سال در حوزه آموزش دانشگاه ارائه دادند قدردانی و برای وی آرزوی سلامتی و موفقیت کرد.
وی اظهار امیدواری کرد که در مأموریت محوله منشأ خدمات مؤثر در معاونت آموزشی دانشگاه باشد و مسیر پیشرفت دانشگاه در حوزه آموزش ادامه یابد.
دکتر صدوقی مثبت اندیشی، ارتقا حس اعتماد و تعامل دوطرفه میان اساتید، دانشجویان و کارکنان را یکی از مهمترین برنامههای کاری خود معرفی کرد و گفت: ایجاد حس اعتماد و تزریق نشاط، انگیزه خدمت را تقویت میکند.
وی با اشاره به جایگاه ممتاز دانشگاه در حوزه آموزش، تقویت انگیزه را موتور محرکه دانشگاه برای دستیابی به پیشرفتهای بیشتر دانست.
معاون آموزشی دانشگاه استمرار بحث مرجعیت علمی دانشگاه را موردتوجه قرارداد و تقویت گروههای آموزشی و دستیابی گروهها به استقلال نسبی را راهحل مناسبی برای دستیابی به این مهم ذکر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمدمهدی صدوقی سابقه چهار سال فعالیت از سال ۹۲ تا ۹۶ بهعنوان معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را در کارنامه دارد.
انتهای پیام
نظر شما :