از سوی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام شد
جزییات ارایه دروس مجازی در ترم جاری/مساعدت با دانشجویان در ارایه پایاننامه
دکتر شاهین شادنیا در گفت و گو با ایسنادفتر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تسهیلات ارایه شده در راستای ارایه آموزشهای مجازی به دانشجویان طی تعطیلات ایجاد شده در پی شیوع کرونا در سطح کشور، اظهار کرد: در این راستا با برگزاری جلسات و مذاکرات صورت گرفته با دانشکدهها و گروههای آموزشی مختلف، مقرر شده که گروههای آموزشی با بکارگیری روشهای متنوع آموزش مجازی به صورت آنلاین و یا ضبط شده در قالب فیلمهای آموزشی ضبط شده توسط اساتید و یا صدای ضبط شده بر روی اسلاید، مطالب درسی را ارایه کنند.
وی با بیان اینکه این مطالب آموزشی در سایت گروه مربوطه و یا سایت آموزش مجازی دانشگاه بارگذاری میشود، تصریح کرد: به عبارت دیگر عملا کلاسها به صورت فیزیکی برگزار نمیشود ولی دانشجویان می توانند از مطالب تهیه شده توسط اساتید به صورت مجازی بهرهمند شوند. به عبارت دیگر دانشکدهها و گروههای آموزشی با توجه به شرایط، توانمندی و امکانات گروه و دانشکده و با استفاده از ورژنها و مدلهای مختلف آموزش مجازی، نسبت به ارایه دروس این ترم اقدام میکنند.
وی با اشاره به شرایط برای ارایه دروس عملی و بالینی، اظهار کرد: البته مسلما ارایه واحدهای عملی که نیازمند حضور در بالین و لابراتوار دارد با مشکل مواجه میشود، بنابراین واحدهای عملی بعد از تعطیلات ارایه میشود. ولی در خصوص دروس و واحدهای تئوریک طی هماهنگیهای صورت گرفته در دانشکدهها و مدیران گروه به صورت مجازی ارایه میشوند.
دکتر شادنیا با بیان اینکه هم اکنون بسیاری از واحدها و دروس در سایت گروهها بارگذاری شده است، تصریح کرد: دانشکدهها بسته به شرایط و فراخور امکانات خود از روشهای مختلف آموزش مجازی استفاده می کنند، به عبارت دیگر اجباری برای استفاده از یک روش خاص وجود ندارد.
معاون اجرایی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ارایه دروس مجازی رشتههای مختلف علوم پزشکی در سامانه نوید متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مجازی، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشی مجازی زیرمجموعه وزارت بهداشت بوده و به عبارتی متعلق به دانشگاه خاصی نیست، لذا محدودیتی برای استفاده از محتوا و مطالب آن از سوی دانشگاهها و دانشجویان علوم پزشکی وجود ندارد.
به گفته وی، اساتید و دانشگاهها مطالب و محتوای آموزشی خود را در سامانه نوید بارگذاری میکنند و این محتوا به نام همان استاد و دانشگاه، جهت استفاده کلیه دانشجویان در دسترس و قابلبهره مندی است و هیچ محدودیتی ندارد.
دکتر شادنیا همچنین در رابطه با وضعیت پایان نامههای دانشجویی طی دوره تعطیلی، اظهار کرد: در این رابطه نیز تدابیری اندیشیده شده که طی آن دانشجویانی که پایان نامه هایشان نیازمند کارهای آزمایشگاهی و حضور فیزیکی در فضای دانشکده و لابراتوار است، بتوانند با رعایت محدودیتهای ترددی و ضمن هماهنگی با اساتید راهنما از فضای آزمایشگاهی و دانشکده استفاده کنند، چرا که در غیر اینصورت ممکن است برخی مواد خریداری شده از سوی دانشجو در گذر زمان آسیب دیده و به علت گذشت زمان اختلالاتی در روند پایان نامه ایجاد شود.
دکتر شادنیا در رابطه با پایان نامههای دارای ماهیت تئوریک و غیرآزمایشگاهی، تصریح کرد: این دانشجویان نیز میتوانند با هماهنگی اساتید راهنما، بدون مراجعه به دانشکده و آزمایشگاه، کار پایان نامه خود را دنبال کنند.
وی همچنین با اشاره به دانشجویانی که از مهلت دفاع پایاننامه آنها میگذرد، گفت: در رابطه با جلسات دفاع محدودیتهایی وجود دارد، چرا که بر اساس بخشنامه باید از تجمعات و جلسات جلوگیری شود. بنابراین در این رابطه بعد از منتفی شدن این مساله و اتمام تعطیلات، در جلسات شورای آموزشی دانشکدهها تصمیم گیری میشود.
معاون اجرایی معاونت آموزشی ادامه داد: مطمئنا با دانشجویانی که پایان نامه خود را به اتمام رسانده و آماده دفاع بودند ولی به دلیل این وقفه و تعطیلی اجباری قادر به دفاع از پایان نامه خود نیستند، مساعدت می شود، چرا که دانشجو در این شرایط و تاخیر ایجاد شده در فرایند آموزشی نقشی ندارد.
دکتر شادنیا در خاتمه با بیان اینکه در حال حاضر شرایط تعطیلی دانشگاهها تا پایان سال ادامه دارد، اظهار کرد: متاسفانه ماهیت این ویروس و بیماری قابل پیشبینی نیست، لذا تصمیم گیری در ارتباط با تمدید تعطیلیها و شرایط آموزشی به شرایط بستگی داشته و تصمیمات مقتضی بر اساس زمان اتخاذ میشود.
انتهای پیام
نظر شما :