در مقالات مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در پزشکی بررسی شد
تاثیر لیزر در پیشگیری و درمان بیماران کرونایی
به گزارش ایسنا دفتر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمدرضا رزاقی، رییس مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در پزشکی خاطرنشان کرد: این دو مقاله به بررسی مطالعات صورت گرفته در خصوص روشهای لیزری مقابله با بیماری کرونا پرداخته و همچنین پروژههایی در این مرکز در زمینه درمان بیماران کرونایی ایرانی با استفاده از لیزر در حال اجرا است.
تاثیرنور لیزر کم توان آبی با طول موج ۴۰۵ نانومتر در افزایش سطح نیتریک اکسید و افزایش مقاومت سلولها به ویروس (COVID-۱۹) و تاثیر آن بر مرگ و میر ویروس (COVID-۱۹) درمحیط آزمایشگاهی عنوان یکی از این مقالات است که توسط دکتر محمدرضا رزاقی و احسان کمانی به رشته تحریر درآمده است.
از آنجا که در اپیدمی کرونا هدف تمام گروه های تحقیقاتی یافتن یک روش مناسب برای درمان این بیماری نوظهور است؛ در این مقاله نیز بر اساس مطالعات پیشین تاثیر نور لیزر کم توان آبی با طول موج ۴۰۵ نانومتر در افزایش سطح نیتریک اکسید و افزایش مقاومت سلولها به ویروس (COVID-۱۹) و همچنین تاثیر آن بر مرگ و میر ویروس (COVID-۱۹) در محیط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفته است که نیاز به انجام آزمایشات در این زمینه دارد تا با این نوع از نور لیزر به نتایج درمانی مؤثری برای درمان کووید۱۹ دست یابیم.
مقاله دوم نیز با عنوان تأثیر نور زرد لیزر کم توان با طول موج ۵۸۹ نانومتری جهت پیشگیری از ابتلا به کروناویروس(COVID-۱۹)توسط احسان کمانی پژوهشگر این مرکز نوشته شده است.
در این مقاله با توجه به مطالعات قبلی که موید موثر بودن بالانس ویتامین D در پیشگیری از کرونا است؛ تاثیر ویتامین Dدر پیشگیری از ابتلا به کرونا با استفاده از لیزر کم توان و طب سوزنی بررسی شده است.
برای مشاهده مقالات مذکور و ترجمه آنها اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام
نظر شما :