در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام میشود
تشکیل کارگروه امید با هدف تربیت دانشجوی چندبعدی
به گزارش ایسنا دفتر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر امام هادی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نخستین جلسه کارگروه امید، هدف از برگزاری این کارگروه را ارتقای مهارت و یادگیری دانشجویان ذکر کرد و با توجه به اهمیت بالای مباحث فرهنگی، به کارگیری تمامی توان در راستای تعالی امور فرهنگی را ضروری برشمرد.
وی تقویت توانمندیهای اخلاقی، روانی، فنی و سایر توانمندیها را برای تربیت نسل جوان و دانشجوی چند بعدی الزامی دانست و گفت: از این طریق دانشجویان میتوانند از مهارتهای فراگرفته در دوران تحصیل خود در زندگی و حرفه خود بهره ببرند.
وی با توجه به لزوم حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم و دانشگاههای کارآفرین تاکید کرد: آموزش باید نهادینه سازی فرهنگ را نیز در بر گیرد و علاوه بر آموزش علم و دانش به دانشجویان، انواع مهارت های اجتماعی نیز باید تعلیم داده شود.
رئیس کارگروه امید در خاتمه سخنان خود به لزوم راهاندازی، تداوم و استمرار فعالیت این قبیل کارگروه ها و بارش افکار در راستای سیاستگذاریها و به منصه ظهور رسیدن ایدههای این نشستها اشاره کرد.
هاشم ورزی سرپرست مدیریت تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه نیز در این نشست به بیان توضیحاتی درخصوص این کارگروه پرداخت و خاطرنشان کرد که طرح اولیه این کارگروه توسط وی در سال ۱۳۸۷ برگزیده جشنواره ملی ایدههای ناب فرهنگی شده است.
دبیر کارگروه امید، مهارت آموزی و کارآفرینی در دانشگاه را بسیار مهم برشمرد و اظهار امیدواری کرد که طراحیهای صورت گرفته و برنامهریزیهای مدون منجر به تربیت دانش آموختگان چندبعدی در دانشگاه شود.
همچنین سایر اعضا به ارائه نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند که تعیین مبانی نظری و فلسفی این طرح، شفاف سازی اهداف و حیطهها، داشتن نگاه اجرایی به پروژه، نیازسنجی دانشجویان، تفکیک مهارتهای عمومی از تخصصی و مهارتهای شغلی از کارآفرینی، انجام پژوهشهای تلفیقی، جداسازی دو مجموعه فنی و اجرایی کارگروه برخی از این مباحث بود.
انتهای پیام
نظر شما :