به همت گروه پژوهشی طب سالمندی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی؛
کارگاههای آموزشی “ترویج فرهنگ خودمراقبتی و ارتقای سلامت سالمندان” برگزار میشود
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمد بداغ آبادی مدیر مرکز درمان در منزل سلامت سالمندی "امداد" جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه این کارگاهها با هدف ترویج فرهنگ خود مراقبتی و ارتقای سلامت در سالمندان برگزار میشود، اظهار کرد: در این کارگاهها همچنین، ارزیابی جامع سالمند توسط متخصصین طب سالمندی انجام می شود که چندین بعد زندگی سالمند را در برمی گیرد، اجزای آن شامل ارزیابی تعادل، تغذیه، حافظه، عملکرد فیزیکی و اجتماعی، ارزیابی پزشکی، بررسی داروهای مصرفی، ارزیابی پزشکی و وضعیت روحیه سالمند است.
این متخصص طب سالمندی با بیان اینکه تا به امروز چندین جلسه دراین راستا برگزار شده است، عنوان کرد: یکی از مسائل حائز اهمیت که به ارتقای سطح سلامت و کیفیت زندگی افراد کمک می کند داشتن تغذیه صحیح است و سالمندان حتما باید رژیم غذایی خاصی را رعایت کنند. درمورد میزان کالری مصرفی، به طور متوسط فرد سالمند باید 25-30 کیلوکالری به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن خود دریافت کنند و از این میزان حدود 50 تا 70 درصد از گروه کربوهیدراتها، 20 درصد پروتئینها و 30 درصد از گروه چربیها تامین شود.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمد بداغ آبادی مدیر مرکز درمان در منزل سلامت سالمندی "امداد" جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه این کارگاهها با هدف ترویج فرهنگ خود مراقبتی و ارتقای سلامت در سالمندان برگزار میشود، اظهار کرد: در این کارگاهها همچنین، ارزیابی جامع سالمند توسط متخصصین طب سالمندی انجام می شود که چندین بعد زندگی سالمند را در برمی گیرد، اجزای آن شامل ارزیابی تعادل، تغذیه، حافظه، عملکرد فیزیکی و اجتماعی، ارزیابی پزشکی، بررسی داروهای مصرفی، ارزیابی پزشکی و وضعیت روحیه سالمند است.
این متخصص طب سالمندی با بیان اینکه تا به امروز چندین جلسه دراین راستا برگزار شده است، عنوان کرد: یکی از مسائل حائز اهمیت که به ارتقای سطح سلامت و کیفیت زندگی افراد کمک می کند داشتن تغذیه صحیح است و سالمندان حتما باید رژیم غذایی خاصی را رعایت کنند. درمورد میزان کالری مصرفی، به طور متوسط فرد سالمند باید 25-30 کیلوکالری به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن خود دریافت کنند و از این میزان حدود 50 تا 70 درصد از گروه کربوهیدراتها، 20 درصد پروتئینها و 30 درصد از گروه چربیها تامین شود.
نظر شما :