مؤلفه های تأثیر گذار فضای مجازی بر توسعه ورزش بررسی شد
در قالب یک پژوهش دانشگاهی مؤلفه های تأثیر گذار فضای مجازی بر توسعه ورزش بررسی و شناسایی شد.
ادامه مطلبدر قالب یک پژوهش دانشگاهی مؤلفه های تأثیر گذار فضای مجازی بر توسعه ورزش بررسی و شناسایی شد.
ادامه مطلبمشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در امور زنان و خانواده با اشاره به برنامههای دانشگاه در هفته ملی سلامت بانوان ایرانی، از برگزاری همایشها و کارگاههای آموزشی با مضمون ورزش بانوان، تغذیه صحیح در خانواده، مضرات قلیان، استفاده بهینه از شبکههای اجتماعی و همچنین اجرای طرح رایگان غربالگری سرطان پستان خبر داد.
ادامه مطلبیک کارشناس ارشد روانشناسی با تاکید بر تقویت تابآوری در برابر مشکلات زندگی به عنوان راهکاری برای ارتقای سلامت روان افراد جامعه، گفت: با افزایش و بهسازی این ویژگیها در کودکان، نوجوانان و جوانان که پایه و بنیان آینده یک جامعه هستند و همینطور بهسازی زیرساختهای سلامت جامعه، میتوان با سرمایهگذاری در سطح آموزش و پرورش، دانشگاه، محیط کار و با آموزش مهارتهای ضروری به والدین، معلمان، اساتید و کارفرمایان، سطح دانش جامعه را نسبت به اهمیت افزایش تابآوری ارتقاء داد.
ادامه مطلبیک متخصص روانشناسی و عضو هیات علمی دانشگاه ضمن تشریح رویکرد خلاقیت درمانی برای تسریع در ارتقای سلامت روان افراد جامعه، از راهاندازی دوره آموزشی خلاقیت درمانی در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد.
ادامه مطلبسرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برخی از اصول و بایدها و نبایدها برای مراجعه به مطب پزشکان، از جمله استانداردهای لازم برای تاسیس مطب، اقدامات درمانی مجاز در مطب پزشکان و نحوه تبلیغات قانونی برای پزشکان را تشریح کرد.
ادامه مطلبرییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی با بیان اینکه در حال حاضر عدالت در توزیع مواد غذایی در جهان یکی از مهمترین موضوعات مورد توجه است، گفت: در حالیکه ۸۲۰ میلیون نفر در جهان دچار سوءتغذیه هستند، همزمان ۶۷۲ میلیون نفر دچار چاقی و ۳/۱ میلیارد نفر دچار اضافه وزن هستند.
ادامه مطلبدبیر اجرایی سمینار بزرگداشت روز جهانی بینایی با اشاره به برخی از آمارهای جهانی نابینایی و کم بینایی، از نهایی شدن طرح غربالگری با هدف کاهش عوارض و تهدیدهای نابینایی ناشی از بیماری دیابت در سطح کشور به کمک اداره سلامت چشم وزارت بهداشت و سازمان جهانی بهداشت خبر داد.
ادامه مطلبرییس کلینیک درد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تشریح اهمیت مبحث درد و ضرورت کنترل آن برای تسریع بهبود بیمار و برشمردن مهمترین نشانههای دردهای مهم و خطرناک، گفت: امروزه موثرترین و جدیدترین روشهای تشخیص، کنترل و درمان درد در کلینیکهای درد دانشگاه ارائه میشود.
ادامه مطلبرییس مرکز تحقیقات ژنومیک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن انتقاد از رویکردهای سنتی و ناکارآمد بودن آن در نظام سلامت کشور، با توجه به منابع محدود، نرخ رشد جمعیت، تغییر الگوی بیماریها و سبک زندگی و همچنین افزایش سطح آگاهی عمومی جامعه، بر تدوین بسته جامع و نوین سلامت با لحاظ کردن نقش و جایگاه ژنومیک به عنوان یک ضرورت اجتنابناپذیر تاکید کرد و گفت: دراین راستا بر اساس تجربیات و رویکردهای سایر کشورها در حوزه سلامت بارها به مسئولین دانشگاه و وزارتخانه پیشنهادها و راهکارهایی ارائه شده که متاسفانه تا کنون مورد توجه قرار نگرفته است.
ادامه مطلبیک کارشناس ارشد روانشناسی ضمن تشریح مهمترین آسیبهای استفاده نادرست از فضای مجازی برای جوانان و نوجوانان، راهکارهایی برای پیشگیری از تبعات این آسیبها ارائه کرد.
ادامه مطلبمدیر گروه تخصصی سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اهمیت برنامهریزی برای ارتقای سلامت روان جوانان و نوجوانان در سطح جامعه، برخی از مهمترین آموزشها و مهارتهای خودمراقبتی جوانان و نوجوانان با هدف ارتقای سلامت این گروه از جامعه را بیان کرد.
ادامه مطلبمشاور وزیر بهداشت و معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تشریح چالشها و بایدها و نبایدهای پذیرش دانشجوی پزشکی، از توسعه هوشمندانه رشتههای جدید و ظرفیت پذیرش دانشجو، شروط راهاندازی رشتههای جدید در دانشگاه و نحوه پذیرش دانشجوی شهریهای و انتقالی در دانشگاه خبر داد و در عین حال از شیوه پذیرش دانشجو در دانشگاهها و هدایت تحصیلی نادرست دانش آموزان برای انتخاب رشته و پذیرش در دانشگاهها انتقاد کرد.
ادامه مطلبرویکرد "فرامولکولی" و "استفاده از لیزرهای کمتوان" را میتوان از شیوههای جدید درمان سر درد دانست.
ادامه مطلبمعاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی از برگزاری دومین دوره "کنفرانس ملی درمانهای نوین سر درد" در نیمه اول سال ۹۸ خبر داد.
ادامه مطلبمعاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی با تشریح فعالیتهای جهاد دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از نهادهای علمی پژوهشی کشور همواره تلاش کرده است تا حضوری موثر و کاربردی در حوزه پژوهش و فناوری داشته باشد.
ادامه مطلبرئیس مرکز تحقیق و توسعه بیورزونانس در کنفرانس درمانهای نوین سردرد با نگاه ویژه به سالمندان به علل سردرد از دیدگاه ارتعاش سلولی و تشریح روش بیورزونانس پرداخت و با اشاره به اینکه رسوب فلزات سنگین و مواد شیمیایی موجود در هوا از عوامل مهم سردرد هستند، تاکید کرد: کلیه داروهای شیمیایی و مسکنها بر روی برخی عوامل سردرد از جمله انگل یا حالات روحی- روانی از جمله خشم بیتاثیر هستند.
ادامه مطلباستادیار گروه روانشناسی بالینی و عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه سه عامل استرس، اختلالات خواب و برخی ویژگیهای شخصیتی در بروز سردرد تاثیرگذارند، خاطرنشان کرد: روشهای درمان زیستی – رفتاری از جمله تنآرامی و نیز روش شناختی ذهنآگاهی تاثیر مؤثری را بر درمان سردرد نشان دادهاند.
ادامه مطلبعضو بورد تخصصی مغز و اعصاب و ستون فقرات دانشگاه تهران به روشهای غیر دارویی درمان سردرد در سالمندان اشاره و تاکید کرد: در درمان سردرد سالمندان باید به داروهای مصرفی آنها توجه ویژه شود، چرا که بسیاری از سردردها ناشی از مصرف بیش از حد مُسَکن است.
ادامه مطلبدانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با فعالیتها و خدمات معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آشنا شدند.
ادامه مطلبرییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه سردردهای میگرنی از شایعترین انواع سردرد و جزو ۱۰ عامل اولیه معلولیت و از کارافتادگی محسوب میشوند، اظهار کرد: با توجه به رشد جمعیت سالمندی و افزایش بی رویه مصرف دارو، مشکلاتی همچون تداخلات دارویی و اختلال عملکرد کبد و کلیه و سایر اجزای بدن در این جمعیت شایع است.
ادامه مطلب